Onder een heerlijke lentezon kun je genieten van meer dan 25 bijzondere brouwerijen en ruim 150 speciaalbieren.

Lees meer over:

Speciaalbier

Met ontelbaar veel micro-brouwerijen in opkomst en de hoeveelheid overheerlijke speciaalbieren die maar blijft stijgen, kunnen wij ons geluk niet op. Speciaalbier is populairder dan ooit!

Dus waarom geen festival organiseren waar we onze liefde voor bier kunnen delen met andere liefhebbers? Die gedachte resulteerde in het eerste Mout Bierfestival, 3 jaar geleden in Nijmegen. Inmiddels vliegt de tijd en organiseren we zowel zomer- als winteredities in Arnhem, Enschede, ons vertrouwde Nijmegen én maken we ons debuut in Tilburg. Daar kan de liefhebber (of het gezelligheidsdier) genieten van talloze speciaalbieren van de meest bijzondere brouwerijen ter wereld. Benieuwd? Kom gezellig langs en beleef het met eigen ogen!

Muziek

Drinken, eten, genieten en... dansen!

Wat is een festival nou zonder muziek? Precies! Bij iedere Mout editie kun je daarom rekenen op bands van over de hele wereld die de beste bluegrass, boogie, country, rock 'n roll en nog veel meer met meebrengen. Swingen dus!

Eten

Bij bier moet natuurlijk gegeten worden. En dat kan!

Met diverse foodtrucks en hapjeskramen hoef je geen moment honger te hebben. Soep met ballen, verse frietjes, Hollandse pot of een ouderwetse Duitse braadworst? Het kan allemaal op Mout Bierfestival!

Workshops

Een belangrijk thema van ons bierfestival zijn de workshops, waar de liefhebber helemaal aan z'n trekken komt.

Naast het opzoeken van de brouwerijen, is er namelijk ontzettend veel meer te doen op Mout Bierfestival. We hebben speciale proeverijen waar we onze bezoekers de meest bijzondere combinaties tussen bier en hapjes voorsorteren tijdens onze bier-spijs workshops, zijn er altijd diverse 'Meet the Brewer' sessies, wordt er live biergebrouwen en nog veel meer.. Check de workshops programma's maar eens!

Voor meer informatie of andere vragen en suggesties, scroll naar beneden en neem contact met ons op
Voor algemene vragen over het festival neem dan contact met ons op
mail ons
Aanmelden foodtrucks, brouwerijen, artiesten:
mail ons