Veelgestelde vragen over
Mout Bierfestival

Hebben de nieuwe maatregelen die zijn genoemd op de persconferentie van 9 juli invloed op Mout>

Gelukkig niet! We werken sowieso al met aangepaste edities waar men zittend aan tafel bediend wordt en de 1,5m regel in acht wordt genomen. Alleen Nijmegen (23-25 juli) zou een editie zijn waarbij een negatief testbewijs of geldig vaccinatiebewijs nodig is. Deze editie wordt omgezet naar een geplaceerd (zittend) evenement. De aangekondigde maatregelen hebben dus geen invloed op de komende edities en Mout Bierfestival 2021 gaat gewoon door!

Ik kan mijn tickets niet vinden, wat nu?

Log in op je bankrekening en zoek naar de betaling aan Eventix in je betalingsoverzicht. In de omschrijving van de betaling vind je een betalings-ID van 16 tekens, bestaande uit letters en cijfers. Bij PayPal vind je dit onder je factuurnummer. Vul het betalings-ID hieronder in om je tickets te downloaden. Vervolgens ga je naar deze pagina: https://eventix.nl/search.

Is een negatief testbewijs of geldig vaccinatiebewijs verplicht om toegang te krijgen tot Mout Bierfestival 2021?

Het is niet verplicht om negatief testbewijs of geldig vaccinatiebewijs te hebben op onze edities van Mout Bierfestival 2021, tenzij aangegeven! We werken met aangepaste edities die volledig zittend zijn. Hierdoor is het niet nodig jezelf te laten testen voor toegang.

Waar koop ik mijn tickets?

Laat zwarthandelaren links liggen want je betaalt waarschijnlijk teveel voor een ticket en bovendien weet je niet zeker of je een geldig ticket koopt waarmee je toegang tot het festival hebt. Ook op Marktplaats en Ticketswap worden altijd weer valse kaarten aangeboden en zijn fraudeurs op andere manieren actief. Bovendien weet je niet of de originele kaartkoper een refund heeft aangevraagd waardoor het ticket ongeldig is gemaakt. Alleen via de officiële verkoop weet je zeker dat je niet teveel betaalt en dat het ticket ook echt toegang tot het festival geeft.

Is toegang voor Mout Bierfestival gratis?

Toegang tot Mout Bierfestival 2021 kost €7,50 exclusief €1,50 servicekosten. De ticket is geldig voor het aangegeven tijdslot op een specifieke dag.

Zijn kinderen welkom en moeten kinderen in het bezit zijn van een ticket?

Uiteraard zijn kinderen ook welkom! Gezien de registratieplicht vanuit de Gemeenten, dienen ook kinderen (vanaf 8 jaar) in het bezit te zijn van een ticket, willen zij toegang krijgen tot Mout Bierfestival 2021. Toegang voor baby's is uiteraard gratis!

Is mijn ticket geldig voor de hele dag?

Je koopt een ticket voor een specifieke dag en specifiek tijdslot via de ticketlink. De gekochte tickets zijn geldig voor 1 shift, het is mogelijk om tickets voor meerdere tijdslots te kopen. Geen deurverkoop in verband met reserveringsplicht.

Waarom moet ik een ticket kopen?

Je koopt een ticket voor een specifieke dag en specifiek tijdslot via de ticketlink. De gekochte tickets zijn geldig voor 1 shift, het is mogelijk om tickets voor meerdere tijdslots te kopen. Het is verplicht een ticket aan te schaffen om toegang te krijgen tot het festival, vanwege de meldingsplicht van Mout Bierfestival.

Wat zijn de tijdslots voor Mout 2021?

Voor de meeste edities hanteren we de volgende tijdslots (uitzondering Nijmegen 29 juli t/m 01 augustus): vrijdag 16:00-00:00 - zaterdag 13:00-19:00 + 19:30-00:00 - zondag 13:00-21:00 Let op, bij sommige edities kunnen de tijdsloten verschillen. Check daarom altijd de festival-pagina op onze website voor de juiste tijden.

Kan ik mijn ticket ruilen tegen een andere dag of tijdslot?

Tickets ruilen tegen een andere dag, tijdslot of event is helaas niet mogelijk. Mocht het festival niet door kunnen gaan, krijg je het aankoopbedrag exclusief servicekosten terug, of is je ticket geldig voor een eventuele nieuwe datum

Ik heb tickets gekocht via een ticketmarktplaats zoals Ticketswap of Marktplaats, kan ik deze refunden?

Heb je een kaart in de zwarthandel of via een ticketmarktplaats als Ticketswap of Marktplaats gekocht? Helaas kunnen wij niet voor je controleren of de barcode geldig is en of je dus een geldig ticket hebt gekocht. We kunnen deze tickets niet refunden, gezien de ticketgegevens op een andere naam staan. Het kan bijvoorbeeld zijn dat er al een refund is aangevraagd door de eerste (originele) ticketkoper.

Wat zijn de maatregelen rondom COVID-19 voor Mout Bierfestival?

Natuurlijk houden we de situatie rondom Corona nauwlettend in de gaten. Zodra we meer informatie hebben over de exacte maatregelen communiceren we dit op onze website en socials. Mocht het festival alsnog niet door kunnen gaan, krijg je het aankoopbedrag exclusief servicekosten terug, of is je ticket geldig voor een eventuele nieuwe datum.

Wat als Mout Bierfestival - 2021 niet doorgaat?

Natuurlijk houden we de situatie rondom Corona nauwlettend in de gaten. Mocht het festival alsnog niet door kunnen gaan, krijg je het aankoopbedrag exclusief servicekosten terug, óf is je ticket geldig voor een eventuele nieuwe datum. Let op, heb je tickets aangeschaft via een ticketmarktplaats zoals Ticketswap of Marktplaats? Wij kunnen deze tickets niet refunden. Dit zal je moeten oplossen via de oorspronkelijke eigenaar van de tickets.

Waar kan ik mijn brouwerij/foodtruck/band aanmelden?

Brouwerijen en foodtrucks kunnen zich aanmelden via [email protected] Bands en solo artiesten kunnen zich aanmelden via [email protected]

Heb ik munten nodig op Mout Bierfestival?

Wanneer er een aangepaste editie is, werken we met bestellen via de QR code aan tafel. Afrekenen kan direct online. Er worden geen munten gebruikt tijdens deze edities.

Hoe kan ik betalen?

Betalen kan alleen via PIN

Mag ik mijn eigen eten of drinken meenemen?

Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan. Op het festival is eten en drinken (ook non-alcoholisch) verkrijgbaar. Daarnaast kan je naast je bestelling altijd een gratis glas water bestellen.

Mag ik mijn eigen glas meenemen?

Het meenemen van een eigen glas is niet toegestaan.

Is er glutenvrij eten of drinken beschikbaar?

We doen ons best een aantal bieren glutenvrij aan te bieden. Echter kunnen we dit niet 100% garanderen. Gelukkig hebben we genoeg alternatieven zoals fris en wijn. Ook hebben we glutenvrij eten beschikbaar.

Zijn er ook alcoholvrije bieren beschikbaar?

Ja. Bij iedere Mout editie worden ook diverse alcoholvrije bieren geschonken.

Zijn er toiletten aanwezig op Mout Bierfestival?

Er zijn toiletten aanwezig voor mannen en vrouwen. Deze zijn gratis toegankelijk op het terrein.

Mag ik mijn hond meenemen?

Huisdieren zijn toegestaan, mits aangelijnd. Let op, dit geldt niet voor Spoorpark TIlburg. Hier zijn honden niet toegestaan!

Voor algemene vragen over het festival neem dan contact met ons op
mail ons
Aanmelden foodtrucks, brouwerijen, artiesten:
mail ons