Veelgestelde vragen over
Mout bier festival

Waar kan ik mijn brouwerij/foodtruck/band aanmelden?

Brouwerijen en foodtrucks kunnen zich aanmelden via [email protected] Bands en solo artiesten kunnen zich aanmelden via [email protected]

Is toegang voor Mout Bierfestival gratis?

Toegang tot Mout Bierfestival - Nijmegen 2020 kost €5,- exclusief €1,- servicekosten. Hierbij zit een programmaboekje inbegrepen. De ticket is geldig voor het aangegeven tijdslot op een specifieke dag.

Hoe kan ik betalen?

Betalen kan via contactloos of PIN.

Mag ik mijn eigen eten of drinken meenemen?

Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan. Op het festival is eten en drinken (ook non-alcoholisch) verkrijgbaar.

Zijn er ook alcoholvrije bieren beschikbaar?

Ja. Bij iedere Mout editie wordt Heineken 0,0% en Brand Weizen 0,0% geschonken.

Mag ik mijn hond meenemen?

Huisdieren zijn toegestaan, mits aangelijnd. Let op, dit geldt niet voor Spoorpark TIlburg. Hier zijn honden niet toegestaan!

Mag je staan op Mout Bierfestival - Nijmegen 2020?

Helaas is het vanwege de strenge COVID-19 maatregelen niet toegestaan om te staan of te dansen. Je krijgt een tafeltje toegewezen bij binnenkomst. Wanneer je drinken of eten wilt bestellen, doe je dit aan een tafeltje. Eten en drinken wordt aan je tafel gebracht. Lopen is alleen toegestaan wanneer je naar de WC moet.

Wat als Mout Bierfestival - 2020 niet doorgaat?

Vanwege COVID-19 is er veel onzekerheid in festival land. Hoewel we volle vertrouwen hebben dat Mout Bierfestival - Nijmegen 2020 doorgaat, kan het zijn dat de (lokale) overheid besluit om het festival niet door te laten gaan. Wanneer je een ticket hebt gekocht voor een editie in 2020, is het helaas niet mogelijk om restitutie aan te vragen.

Voor algemene vragen over het festival neem dan contact met ons op
mail ons
Aanmelden foodtrucks, brouwerijen, artiesten:
mail ons