Veelgestelde vragen over
Mout bier festival

Is toegang voor Mout Bierfestival gratis?

Algemene entree voor Mout Bierfestival is deze lente & zomer gratis. U kunt (speciaal)bier, wijn en frisdrank bij de centrale bar halen. Ook kunt u genieten van lekker eten, leuke muziek en interessante workshops. U betaalt met munten en heeft geen proefglas nodig. Wilt u bier bij de brouwers proeven? Dan betaalt u een Speciaalbier entree van €5,- . U ontvangt van ons een programmaboekje en het Mout proefglas (groot glas = €6,-). Hiervan is €1,- borg. Deze krijgt u terug wanneer u uw glas inlevert. Het proefglas mee naar huis nemen is toegestaan. Let op: U kunt het proefglas inwisselen voor een groot glas bij het wisselpunt. Een groot biertje kost 1,5 munt. Muntjes die na het festival over zijn worden niet teruggenomen. Wel zijn de muntjes te gebruiken bij de overige Mout Bierfestival zomeredities in hetzelfde jaar.

Waar kan ik mijn brouwerij/foodtruck/band aanmelden?

Brouwerijen en foodtrucks kunnen zich aanmelden via [email protected] Bands en solo artiesten kunnen zich aanmelden via [email protected]

Zit er borg op het Mout bierglas?

Yes! Een Mout proefglas kost €5,- waarvan €1,- borg. Bij teruggave krijg je dus €1,- terug. Een groot glas kost €6,-.

Mag ik mijn eigen eten of drinken meenemen?

Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan. Op het festival is eten en drinken (ook non-alcoholisch) verkrijgbaar.

Zijn er ook alcoholvrije bieren beschikbaar?

Ja. Bij iedere Mout editie wordt Heineken 0,0% en Brand Weizen 0,0% geschonken.

Mag ik mijn hond meenemen?

Huisdieren zijn toegestaan, mits aangelijnd. Let op, dit geldt niet voor Spoorpark TIlburg. Hier zijn honden niet toegestaan!

Hoeveel kost een muntje?

Een muntje kost €2,75. Voor een biertje in het normale proefglas betaalt u voor de meeste bieren 1 muntje. Voor een biertje in het grote glas betaalt u voor de meeste bieren 1,5 muntje.

Kan ik mijn muntjes omruilen wanneer ik deze over heb?

Je kan de muntjes niet omruilen tegen cash. Wel zijn de muntjes te gebruiken bij de overige Mout Bierfestival zomeredities in hetzelfde jaar.

Voor algemene vragen over het festival neem dan contact met ons op
mail ons
Aanmelden foodtrucks, brouwerijen, artiesten:
mail ons
Werken op Mout.

Lijkt het je leuk om bij een van onze festivals te werken. Meld je dan nu aan.

Openstaande vacatures:

Enthousiaste evenementen medewerkers
mail ons